Случајно или намерно: Панчо и Аделина заедно во Њујорк?!

Панчо ДНК или Шорти Пи кој како сака, веќе неколку дена наназад објавува фотографии од преубавиот Њујорк. Пред големиот концерт во Мај, Панчо замина преку Атлантикот. Дури имавме прилика да го видиме …

КОЛУМНА

ВИДЕО

ГАЛЕРИЈА

Copyright 2017 Story. All RIGHTS RESERVED.

error: Content is protected !!